Blog Listem

25 Kasım 2022 Cuma

BİR KATLİAM HABERİYLE UYANDIK BUGÜN....


Bugün Konya hayvan barınağında yapılanlar nedeniyle
tüm gün yüreğim yandı..Kendime gelemedim..
O kadar çok sarsıldım ki..Hissettiklerimi
ifade etmekte zorlanıyorum...
Bunları yapabilecek kadar kötülükle dolu olmak...
Anlamıyorum...Anlayamıyorum...
Çok üzgünüm ve çok öfkeliyim..









 

3 yorum:

  1. Ben de çok öfkeliyim. O kürekleri alıp evire çevire dövmek istiyorum yapanları ve yapılmasına göz yumanları. Tabi ki onlar gibi cani olamam, kafalarına vurarak öyle canice ve soğuk kanlılıkla öldüremem ama o kadar öfkeliyim ki ne yaptıklarını anlamalarını sağlayacak kadar kürek darbesine maruz kalmalarını sağlayabilirim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Hayvan barınağındaki hayvanlara, yine aynı barınağın görevlileri tarafından bir zulüm gerçekleştiriliyor. Söz konusu zulmü uygulayan zalimlerin vicdanlarında Tanrı yer almamış olsa gerek. Vicdanlarında Tanrı yer almış olsaydı, Tanrı onlara bu zulmü yaptırmazdı.

    Bugünkü Hürriyet gazetesinde Sayın Cumhurbaşkanı'nın : "Hayvanlara zulmetme hakkına kim, nerede olursa olsun sahip değildir" diyen beyanını okudum. Zulüm ile hakkı birbirinden ayırt etmek gerekir. Zulüm ve zulmetmek bir hak olmadığı gibi, kimseyede böyle bir hak verilmiş değildir. Ne insanlara, ne de hayvanlara, hatta canlı hiçbir varlığa zulmedilemez. Böyle bir hak olamaz zaten.

    Cenab-ı Allah, böyle kendini bilmez ve vicdanında Tanrısı olmayan zalimlerden tüm canlıları korusun ve muhafaza eylesin inşAllah.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Zalimlerin zulmünden Allah hepimizi en başta bu masum zavallıları korusun ağızları dilleri yok ki konuşsunlar dertlarini anlatsınlar tek istekleri bir kap mama bir kap su bir kulübecik..

    YanıtlaSil

27ARALIK 2023 ÇARŞAMBA KAPALI HAFİF YAĞMURLU BİR KIŞ GÜNÜ....

27 ARALIK 2023 ÇARŞAMBA Bugün sabahtan beri içimde bir huzursuzluk bir bıkkınlık... Hayırlara vesile olsun... Havadandır belki de... Bazen o...